Rybíz s datlí BEZ CUKRU 300g
Nejklasičtější marmeláda v našich končinách ? ANO, rybízová. Do lineckého pečiva ta nej!
Ačkoliv je rybíz energeticky daleko hodnotnější než třeba jahody, je obsah cukrů přehlušen vysokým obsahem vitamínu C, který si ovoce udržuje díky tříslovinám, jež vnímáme trpce na jazyku.Kromě toho obsahuje i malé množství vitamínu E. Z minerálních látek je dobré zmínit vysoký obsah vápníku, který má celkově tišící účinky.
Sterilovaný výrobek
Složení: ovoce, přírodní pektin, citronová šťáva, koření. Pro výrobu 100g hotového výrobku bylo použito minimálně 150g čerstvého ovoce
Skladování: Skladujte v suchu a temnu nejdéle 12 měsíců od data výroby při teplotě do 25°C, po otevření do 10°C a spotřebujte do 10 dnů.
Ačkoliv je rybíz energeticky daleko hodnotnější než třeba jahody, je obsah cukrů přehlušen vysokým obsahem vitamínu C, který si ovoce udržuje díky tříslovinám, jež vnímáme trpce na jazyku.Kromě toho obsahuje i malé množství vitamínu E. Z minerálních látek je dobré zmínit vysoký obsah vápníku, který má celkově tišící účinky.
Sterilovaný výrobek
Složení: ovoce, přírodní pektin, citronová šťáva, koření. Pro výrobu 100g hotového výrobku bylo použito minimálně 150g čerstvého ovoce
Skladování: Skladujte v suchu a temnu nejdéle 12 měsíců od data výroby při teplotě do 25°C, po otevření do 10°C a spotřebujte do 10 dnů.